Oldal kiválasztása

Pár héttel ezelőtt, július 21-én, Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttessel lépett fel Fonyódon.

Na persze a Fricska együttes tagjait már korábbról is ismerte, beszédes visszanézni a néhány hónappal ezelőtti videókat.

Nem semmi felfedezni, Gabi akkor hogyan nézett a srácokra, különösen az egyikükre. A tanulságos videót ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, mit tett Tóth Gabi a próbán, az is igencsak érdekes.

Nemrég, Fonyódon, a színpadon, a Jöjj még című dala előtt sokat sejtető gondolatokat osztott meg az énekesnő a közönséggel.

“Jöjjön egy dal 2011-ből, amit nagyon-nagyon szeretek a mai napig – kezdte, majd így folytatta: “Tök más lelkülettel énekeltem akkor, a húszas éveim elején, de mindig bele tudok tenni valami olyat, mert az élet zajlik. Nagyon szeretem, hogy vannak dalaim, amik mindig új értelmet nyernek számomra, és ezáltal igyekszem úgy átadni nektek, önöknek” – fogalmazott Gabi.

A dal első strófája beszédes. Ki tudja, lehet, az énekesnő már akkor tudta, hogy az új szerelem miatt örökre megváltozik az élete…”Lehet hogy volt idő talán, mi bántott. Lehet hogy volt sok tévedés. Lehet a sors akarta így, hogy fájjon, hogy szebb legyen az ébredés.

Hogy úgy szeress, ahogy soha senki más. Hogy te lehess szívemnek a megváltás” – szól a dal – vette észre a Blikk.

A lap Jászberényben friss fotókat készített Gabiról és új párjáról, Mátéról. Úgy tűnik, hogy már Máté szülei is ismerik Gabit, hisz a fotók tanúsága szerint a táncos édesanyja is velük volt. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Itt pedig meghallgathatod azt az árulkodó dalt, amiről Gabi beszélt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez őrület: Így néz ki Herceg Erika smink nélkül, végre láthatjuk igazi arcát