Oldal kiválasztása

A Dancing With The Stars második évada talán még látványosabb, mint az első volt. A profi táncosok mellett a hírességek is egyre ügyesebbek és lazábbak.

Nagy Réka például már közel sem annyira gátlásos, mint az első néhány adásban volt, és ennek a legutóbbi szombat este tanújelét is adta.

Nagy Réka  egyébként páratlan karriert tudhat maga mögött, hiszen ő nyerte meg 2006-ban a magyar Topmodell című televíziós versenyt.

Ezt követően leszerződtette őt a Visage Management modellügynökség, majd nemzetközi szinten is ismertté vált, ő lett a Mayochix egyik fő reklámarca és modellje.

2015-ben ráadásul színésznőként is bizonyíthatott, szerepet kapott ugyanis a magyar HBO-on futó, méltán népszerű Aranyélet című sorozatban.

A Dancing With The Starsban Hegyes Bertalan a partnere, ami jó ómen lehet számára, hiszen a jóképű táncos nyerte a előző évadot, Gelencsér Timivel párban.

A duó egyébként az első pár adásban haloványabb teljesítményt nyújtott, ám úgy tűnik, egyre inkább kezdenek ráérezni a táncra, sőt egymásra is.

Olyannyira, hogy ennek a mostani, forró tangónak a végén még egy csók is elcsattan köztük. Most te is megnézheted látványos produkciójukat:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  100-ból 97-en elhasalnak a feladványon: nézd meg jól és tippelj, milyen szám kerül a kérdőjel helyére