Oldal kiválasztása

Krausz Gábor nemrég igen érzelmes poszttal jelentkezett közösségi oldalán, leírta gondolatait az apaságról:

“Nyilván millió oka van, hogy miért jó apának lenni, ezek közül az egyik, hogy teljesen legálisan lehet szunyókálni délben 1-2 órát és senki sem kérdőjelezhet meg, mert “a gyerek felébred ha kijövök”

Úgy alszom vele, mintha az utolsó alvásunk lenne mert félek, hogy eljön a nap amikor már egyedül akar aludni….

Repül az idő. Nagyon gyorsan” – zárta a bejegyzést az elismert séf, Tóth Gabi férje.

Azonban most biztos volt pár kellemetlen perce, hiszen a fél internet a felesége, Gabi 7 milliós Rolex óráján hüledezik.

Lakatos Zsolt óraszakértő nemrégiben újabb Tik-Tok videóval jelentkezett a Beszéljünk Órákról csatornáján, melyben ezúttal a Tóth Gabi csuklóját több képen is díszítő luxusketyegő került a középpontba.

Mint kiderült, az énekesnő egy Rolex Submariner fekete arany-acél változatát hordja, melynek listaára úgy 14 600 euró, vagyis körülbelül 7 millió forint.Íme:

(Kép: Instagram)

Fluor Tomi például ezt írta közösségi oldalán: “ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben.”

Kajdi Csaba ennél is messzebb ment, úgy esett neki Tóth Gabinak, mint még senki: „Olyan álszent és annyira köpönyegforgató, hogy…” – kezdte bejegyzését, amit ide kattintva tudsz elolvasni.

Krausz Gábor most reagált Tóth Gabi 7 milliós Rolexére, az alábbi képet tette közzé Instagram Storyjában:

(Kép: Instagram)

A séf tehát viccesen reagált a kritikákra, nem kezdett el oltogatni senkit sem.

Te mit gondolsz? Szerinted jól döntött? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az idősotthon magányos lakói kiscicákat kaptak, most mintha kicserélték volna őket: roppant tanulságos képek