Oldal kiválasztása

Mi is megírtuk, hogy Berki Krisztián édesanyja, Júlia hosszú interjút adott a Tények Plusznak.

A beszélgetés során enyhén szólva sem túl hízelgő módon nyilatkozott Mazsiról, sőt!

Őt tette felelőssé fia haláláért. Ha kíváncsi vagy az indokaira, ide kattintva meghallgathatod a megrázó riportot.

Mazsi természetesen nem hagyta szó nélkül anyósa vádjait, csípős mondatokkal üzent Júliának, ide kattintva minden kiderül.

Júliát mindez nem tántorítja el, a Blikknek további lesújtó részleteket mondott Mazsi és Krisztián kapcsolatáról:

“Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer?

Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg” – kezdte Júlia, majd így folytatta:

“Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe” – árulta el lejsújtó véleményét Mazsiról, de volt még mit hozzátennie:

“Azt merte nekem mondani az a némber, hogy Krisztián azért halt meg, mert én nem voltam vele a gyerekkorában” – mondta elcsukló hangon a megtört asszony, majd folytatta:

“Még hogy az ő segítségével békültem ki a fiammal… Ez hazugság, már Nati születése óta jóban voltunk, ez a nő akkor még sehol nem volt. De nem ez az egyetlen hazugság. Azt mondta ugyanis, hogy én nagyon jól tudom, hogy mi volt a fiam halálának oka. Hogy tudnám, amikor nem adja oda a boncolási jegyzőkönyvet?

Olvasd el ezt a cikket is –>  A rajongók imádják Bódi Margó és Guszti új dalát, már majdnem 100 ezren látták!

Nekem azt állította, ő sem kérte ki, mert fájna tudni az igazságot, erre a Tényeknek azt mondja, mégis tudja, csak nem akarja nyilvánosságra hozni a gyerekek miatt. Az sem igaz, amit kérdez” – hangsúlyozta Júlia.

Neked mi a véleményed? Te kinek adnál inkább igazat? Az édesanyának vagy Mazsinak? Írd meg kommnetben a Facebook oldalunkon!