Oldal kiválasztása

Dolph Lundgren születési évszáma körül támadt egy kis kavarc ugyanis néhány forrás – tévesen – 1959-et jelöl meg születési évszámként.

A valós dátum azonban 1957. november 3. ami azt jelenti, hogy a színész már betöltötte 63. életévét is. Ezt azért jó így az elején tisztázni, mert ha ránézünk az akcióhős képeire, ezt a 63 évet, mint életkort nemigen akarjuk majd elhinni.

És nem kell retusált képeket válogatnunk ahhoz, hogy azt lássuk,a színész irigylésre méltó kondiban van, és vagy 15 évet letagadhat valós életkorából.

Lehet, hogy párja is fiatalon tartja. A színész ugyanis mostanában egy 24 éves fiatal hölgy társaságában lehet látni, Emma ráadásul személyi edző is, így biztosan számos jó tanáccsal tud szolgálni Lundgren számára, hogyan is tartsa magát fiatalon.

A színész ráadásul egyik posztjában már menyasszonyaként hivatkozik az ifjú hölgyre. Akárhogy is van, a képek magukért beszélnek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dolph Lundgren (@dolphlundgren) által megosztott bejegyzés

Fiatal menyasszonyával, Emmával:

(Képek: Instagram – Dolph Lundgren)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Schobert Norbi bevallotta: a mai napig küzd testképzavarral, 18 éves koráig pedig nem mert...