Oldal kiválasztása

1978-ban két házaspárnak is gyönyörű kislánya született ugyanabban a kórházban – Valentina és Tatjana. Csakhogy miután megfürdették a babákat, sem Valentinát, sem Tatjanát nem az igazi szülei vitték haza. Szerető családban nőttek fel, ahol a véletlenül bekövetkezett cseréről sokáig senki nem szerzett tudomást …

Minden jó szándékuk ellenére mindkét családban nehézségekkel szembesültek a szülők. Egyik babát sem lehetett rendesen szoptatni, és ha sírtak, a megnyugtatásuk is nehezen ment.

Egy újdonsült anyuka azonban nem igazán tudja eldönteni, hogy mi számít normális viselkedésnek egy újszülöttnél, és mi az, ami valami problémára utal … Így hát mindkét családban tudomásul vették a kisbaba furcsa viselkedését.

A sors azonban úgy hozta, hogy Tatjana családjának volt egy szomszédja, aki mindkét famíliát ismerte. Ő óhatatlanul is észrevette, hogy a babák mennyire nem hasonlítanak az állítólagos szüleikre.

A szóbeszédről mindenki hallott a városban, de ennek a szomszédnak volt egy olyan érzése, hogy a szóbeszédnek valóságtartalma van.

Amikor Tatjana családja 1999-ben az Egyesült Államokba költözött, elutazásuk előtt ez a bizonyos szomszéd beszélt nekik gyanújáról.

Tatjana szüleiben szintén feltámadt a gyanú, és ki akarták deríteni, hogy a kislány, akit felneveltek és sajátjukként szerettek, valóban az ő gyermekük-e biológiai szempontból is.

Nagy csalódásukra azonban nem sikerült Valentinának és családjának a nyomára bukkanni, így a dolog annyiban maradt.

2017 augusztusában Tatjana – aki tudatában volt annak, hogy mennyire máshogy néz ki, mint a családtagjai – a Facebookon keresztül próbálta megtalálni Valentinát, akiről még gyermekként hallott szüleitől. Amikor ráakadt Valentina profiljára, azonnal látta, milyen elképesztően hasonlít Valentina annak a családnak a tagjaira, ahol ő nőtt fel.

Az ezt követő hetekben felvették egymással a kapcsolatot, gyerekkori fotókat cseréltek, és végül elhatározták magukat a következő lépésre: a 39 év utáni első személyes találkozóra és egy DNS-vizsgálat elvégeztetésére. Utóbbiból aztán kiderült, hogy Tatjanát és Valentinát tényleg elcserélték születésük után:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Andi köldökig kivágott ruhában jelent meg egy esküvőn, Marics Peti nem is tudott máshová nézni

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)