Oldal kiválasztása

Az egyik nap Bobbi, az általános iskolai tanító azt érezte, hogy az egyik hátsó padban ülő kislány nagyon rejteget valamit.

Odament hozzá és megkérte, hogy nyissa ki a táskáját.

A kislány eleinte nem igazán szerette volna teljesíteni a tanítója kérését, de Bobbi nem tágított, így nem volt mit tenni, a kislány kénytelen kelletlen kinyitotta a táskáját.

Mikkor Bobbi belenézett, látta hogy a könyvek között lapul még valaki, aki nem volt más, mint a kislány imádnivaló kiskutyája.

A kis barna kutyakölyök olyan aprócska volt, hogy bőven befért a táskába.

Amikor a tanító megkérdezte a kislányt, mégis hogyan történhetett mindez, ő magabiztosan így felelt: “biztos anyukám tette a táskámba”.

Valójában a kislány képtelen volt megválni szeretett barátjától, de suliba is mennie kellett, így, jobb ötlete nem lévén, eltette a kutyát, és magával vitte.

A kiskutya csakhamar az iskola sztárjává vált, de persze azonnal hívták az anyukát, hogy vigye haza az aprócska jószágot.

Ő is döbbenten vette tudomásul a történteket, de szerencsére mindenki látta a vicces oldalát a dolognak.

Bobbi is tudta, hogy nem fog komoly büntetést róni a kislányra, hiszen csupán annyi történt, hogy nagyon szerette az új kiskutyáját és minden percben vele akart lenni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiderült, végül lett-e Schobert Larának érettségije! Maga Rubint Réka árulta el!