Oldal kiválasztása

Ha eldugult a wc, akkor töltsünk bele egy jó adag mosogatószert, várjunk 10–15 percet, majd utána öntsünk rá egy fazék forró vizet. A dugulás gyorsan elhárul.

Ha gondot okoznak a szorgos hangyák a konyhában, lakásban, egyenlő mértékben keverjünk el ecetet és mosogatószert, öntsük szórófejes flakonba, majd permetezzük be a területet. A hangyák azonnal elhúzzák a csíkot.

A gyomokat is szépen el lehet tüntetni a járdakövek közül. Két bögre vízbe oldjunk fel pár csepp mosogatószert, majd fújjuk be vele a gyomos területet.

A smink készletet is időnkét meg kell tisztítani, mert több kárt okoznak, mint hasznot, hiszen a baktériumoktól hemzsegő sminkecset könnyen befertőzheti a bőrt. Ezért készítsünk mosogatószeres vizet és áztassuk abba 5 percig az eszközöket, utána szárítsuk meg.

Sok makacs foltot képes kiszedni a ruhákból, amelyeket a mosószerek nem tudnak eltávolítani. A szennyeződést kenjük be kevés mosogatószerrel, dörzsöljük meg, majd öblítsük ki.

Nem kell pénzt kiadni fújókákra, hanem készítsünk mosogatószeres vizet, majd mehet is a szórakozás.

A házi kedvencek bundáját is remekül kitisztíthatjuk, ha mosogatószeres fürdőt készítünk számukra. Ez az oldat remekül eltávolítja a szennyeződéseket a négylábúak bundájából.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durva kiütéssel ért véget Barsch Bence és Árpa Attila meccse: Árpa majdnem kiesett a ringből!