Oldal kiválasztása

Mikor a Smith család második kislánya Poppy megszületett, élete első hónapját az intenzív osztályon töltötte. Az orvosok megállapították, hogy Moebius betegségben szenved, ami az arcizmok fejlődésére van hatással, ezek rendellenes fejlődése megnehezíti az evést és az ivást.

A család látta, hogy a kislány szépen növekszik és napról napra fejlődik az inkubátorban. Remélték, hogy ugyanúgy fog fejlődni, mint bármely más gyermek. A dolgok azonban egészen másképp alakultak. Egyik nap a kislányt eszméletlenül találta édesanyja a kis kórházi ágyában. A vizsgálatok megmutatták, hogy Poppy tüdeje tele volt folyadékkal, az agya is károsodást szenvedett, állapota egyre rosszabb lett. Az orvosok attól tartottak, a kislánynak már nincs sok hátra.

Abban az évben karácsonykor a család bement Poppyhoz a kórházba. Nővére elkezdett vele játszani és adott neki egy nagy puszit a hasára és ezután olyasmi történt, amitől mindenki megdöbbent: Poppy életében először mosolygott. Attól a perctől kezdve Poppy egyre jobban lett. Senki sem tudta megmagyarázni javulásának okát. A család inkább csak örült annak, hogy ez megtörtént. Két hónappal később Poppy már mászott és gügyögött is, elhagyhatta a kórházat.

A Smith család minden együtt töltött percet élvez, a nagy testvér pedig most már minden nap játszhat kistestvérével. Poppy már bebizonyította, hogy ő egy igazi harcos, biztosak vagyunk benne, hogy nagy dolgokat fog véghezvinni élete során.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megmutatta bizonyítványát Rubint Réka: meglepő képesítést szerzett