Oldal kiválasztása

Korda György a napokban töltötte be 85. életévét. Ez alkalomból párja, Balázs Klári egy csodálatos levelet írt neki, melyet a Best magazinban tett közzé.

Néhány gondolatot idézünk a levélből. Ezt írja férjének az énekesnő, akivel 44. éve vannak együtt:

“Annyiszor beszélgettünk már arról, még mennyi mindent szeretnénk együtt megélni, de azt, hogy ilyen szép lesz a közös életünk, valójában el se mertük képzelni. És most nem arra gondolok, hogy a mi életünkben sosem voltak megoldandó gondok vagy egészségügyi problémák.

Amíg élek, nem felejtem el, ahogy huszonegy napig feküdtél az intenzív osztályon. És te sem, hiszen a mai napig sokszor felemlegeted, ahogy ott ültem az ágyad mellett, hogy mennyire összekapaszkodott a kezünk.

Erre gondolsz akkor is, amikor olyan gyakran mondogatod, ha bosszankodom valamin, hogy a jóban könnyű a másik mellett kitartani, de mi bebizonyítottuk már sokszor egymásnak, hogy a bajban is maradunk.

„Tudod, Gyuri, olyan mázlista vagy! Igaz, hogy nagyon vigyázok is rád, de most nem egészen erre gondolok, hanem arra, hogy biológiailag még el sem jutottál az évszámig, amit most ünnepelünk.

Másban 30-40 évesen nincs ennyi spiritusz, mint benned! És még mindig tele vagy feladatokkal, tervekkel. Maradj is meg ilyennek” – kezdte levelét Klárika, majd később így folytatta:

„Jó időben, jó korban és jó helyen találkoztunk, de ott, a Magyar Rádió táncdalfesztiválján, a Made in Hungaryn 1978-ban még nem gondoltuk, hogy ha akarjuk, ha nem, akkor sem tudjuk egymást elkerülni. Karmikus találkozás volt, kétségtelen, de 1980-ig elhúztuk.

Akkor már, igaz, hagytam, hogy udvaroljál, de az első randevún még félve kérdeztem meg, hogy tartozol-e valakihez. Sosem felejtem el, ahogy a szemembe nézve válaszoltad, nem, senkihez, és én hittem neked. Pedig akkor még nem is ismertem olyan jól a szép lelkedet!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A férfi látja, hogy a pincérnő várandósan dolgozik: a számlára írt egy üzenetet, amitől a hölgy sírva fakadt

Biztos vagyok benne, hogy a mi történetünket így írták meg az égiek ott, fent: tökéletesnek! Nagyon szeretlek! Boldog születésnapot kívánok, Szerelmem! A te Klárikád” – zárul a levél.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: MTI – Czeglédi Zsolt)