Oldal kiválasztása

Paige Winter csupán 17 éves volt, amikor 2019-ben megtámadta egy cápa. Édesapja azonnal segítségére sietett:

Ütlegelni kezdte a bikacápa orrát és emberfeletti hősiességével megmentette lányát, ám az állat így is rettenetes sérüléseket okozott a fiatal lánynak.

A cápatámadás, amit a 17 éves lány szenvedett el, az Amerikai Egyesült Államokban, Észak-Karolina államban, Atlantic Beachen történt.

A cápa mély vágásokat ejtett a fiatal lány lábán, a medencéjén és a kezén.A tinédzsert helikopterrel szállították egy greenville-i kórházba, ahol ellátták a sebeit, az orvosok mindent megtettek érte.

Ennek ellenére Paige lábát térd felett amputálni kellett, ráadásul a keze sem úszta meg a dolgot, elveszítette néhány ujját.

Mikor a lány magához tért, és az orvosok közölték vele, hogy le kellett vágni az egyik lábát, a lány így felelt:

“Király, akkor lesz egy menő protézisem”. Paige azóta is mindig pozitívan látja a világot és saját magát, döbbenetes története pedig annyi embert inspirált, hogy film is készült belőle.

A Cápatámadás: A Paige Winter sztori című filmet, amely “egy fiatal lányról szól, aki maradandó sérüléseket szenvedett egy támadás során.

Ám mára elkötelezett természetvédővé, a cápák szószólójává vált” – a National Geographic is műsorra tűzte. Itt pedig egy riportot láthatsz Paige-gel:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Videón, ahogy II. Erzsébet testőre pofon vág egy kislányt: íme a mozdulat, szerinted mit kellett volna tennie az őrnek?