Oldal kiválasztása

Cseke Katinka 1971 szeptemberében született, ami azt jelenti, hogy idén múlt 50 esztendős. A közkedvelt színésznőről az elmúlt években alig lehetett hallani.

1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Énekelt a harmadik Megasztárban 2005-ben, és bekerült a szakmai zsűri által legjobbnak tartott 50 versenyző közé.

A Jóban Rosszban című sorozat Bodolai Böbéjét játszotta több mint egy évtizeden át, 2008-tól 2019-ig. 2019-ben azonban eltűnt a képernyőkről. Mint kiderült, ez az ő saját döntése volt.

A bulvárosabb sorozatszínészkedést drámai szerepekre szerette volna cserélni, ezért szállt ki a TV2 napi sorozatából:

“Drámákban akartam játszani, komoly szerepekben megmutatni magam. Persze, a családom és a szeretteim féltettek” – nyilatkozta Katinka a Meglepetés Magazinnak.

“Az öcsém konkrétan azt kérdezte, ‘mi lesz veled, Katinka, ha az emberek elfelejtenek” – vallotta be őszintén a színésznő.

Ám a rajongók nem felejtették el, ráadásul nemcsak színházakban lép fel – a Spirit Színházban Lady Macbathet játssza -, hanem fiatalokat is tanít:

Cseke Katinka a Budapesti Média Akadémián színészmesterséget és drámapszichológiát tanít. Még több minden kiderül a színésznőről a magazinban:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rekordgyenge a forint: Varga Mihály megnevezte a felelőst