Oldal kiválasztása

Hétfő este sor került Tóth Gabi legújabb dalának premierjére: a szám tele van rejtett utalásokkal az énekesnő magánéletével kapcsolatban.

Ide kattintva láthatod a klipet és megtudhatod, milyen durva üzeneteket rejtett el benne Gabi.

Az énekesnő közösségi oldalán is leírta, milyen érzések kavarognak most benne. “Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál.

Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják.

Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam. De, “Ez vagyok én”! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései.

Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje.

A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni. Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki.

Szeretek alkotni, énekelni, táncolni, szeretek szeretni és boldog lenni, és másokat boldoggá tenni! Néha kívül találom magam a megszokott dolgokon, az írott vagy íratlan szabályokon, miközben pont a nyugalmat keresem, a békét.

Szeretettel küldöm a dalt azoknak, akik már voltak hasonló helyzetben egy nehéz döntés után, és persze azoknak , akiknek sokadszorra is sikerült felállniuk a padlóról.

Nem vagytok egyedül, mindig van miért, kiért küzdeni, továbblépni” – írta Gabi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A bálna bökdösni, taszigálni kezdte a búvárt: kiderült, nagyon is jó oka volt rá, a búvár nem győzött hálálkodni