Oldal kiválasztása

Őt úgy hívják, hogy Zuzi. A kutyus egy irodaház melletti parkolóban élt. A kistermetű szuka a fagyos hidegben is kénytelen volt tűrni a kegyetlen körülményeket, nem volt ahová behúzódhatott volna, a szabad ég alatt hajtotta álomra a fejét. Természetesen enni is alig volt amit, az eső utáni tócsákból oltotta szomját a jobb sorsra érdemes négylábú.

Sajnos a kutyus többször is megjárta, mert voltak olyan kegyetlen emberek, akik többször is megverték, mások pedig féltek tőle, így Zuzi nem tudta már, hogy kiben is bízhatna. Ha valaki közel merészkedett hozzá, megugatta, ha túl közel ment, a harapás sem volt kizárva. A kutya nagyon félőssé vált.

Egy nap azonban egy állatorvosból és pár fiatalból álló kis csoport elhatározta, hogy tenni kell valamit a jobb sorsra érdemes négylábú érdekében. Meglepetésként érte őket, hogy Zuzi nem volt agresszív, sőt barátian hagyta, hogy megsimogassák. Végül kábító lövedékkel befogták, bevitték a klinikára, ahol kezelésben részesítették, mindenféle gyógyszert kapott. Természetesen meg is fürdették szépen, megszabadították az élősködőktől is.

Az alábbi videóban megnézheted, hogy miként fest az ápolt Zuzi. Boldogabb, mint valaha. A felépüléséről és önfeledt pillanatairól a kisfilmet most júniusban forgatták. A kiskutya jelenleg örökbefogadókra vár, de már külön párnán alszik, amire a neve is fel van varrva:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: filantropikum)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Új képén káprázatosan fest az egykori Kasszás Erzsi, azaz Balázs Andi: mi első látásra tán meg se ismertük volna