Oldal kiválasztása

Egyik friss bejegyzésében Puskás Peti nemcsak sportsikereiről számolt be, hanem kisfiát is megmutatta. Ezt írta a posztban:

“Lassan 1 éve már, hogy Nemcsák Károly átadta a kapitányi karszalagot és én lehetek a nagy múltú,1926-ban alapított Magyar Színészválogatott csapatkapitánya.

Nagy megtiszteltetés, felelősség, de óriási öröm, hogy a kollégáimmal és barátaimmal hétről-hétre találkozunk, sportolunk, beszélgetünk, megfejtjük a szakmát a 21 éves Domitól kezdve a 80 éves Misi bácsiig.

Rengeteg minden változott a csapat száz évében a színházi világban, a színészek életében, lehetőségeiben, megítélésében, de azon dolgozunk, hogy egy szerethető, nyitott, egymás és a világ iránt érdeklődő közösség legyünk, akikkel jó focizni és jó találkozni.

Öröm látni, hogy egyre több fiatal kolléga csatlakozik, hogy alakulnak a további “szakágak”, hogy egy nagyon erős futó baráti kör alakul, csodás színésznők vezetésével.

Hogy elindult az adomány- és élmény nap küldetésünk, ahol ebben a hónapban is két helyszínre viszünk sportszereket nehéz helyzetben lévő gyerekekkel foglalkozó intézményekbe.

És hogy házi tornát rendezhettünk a tagjainkkal és támogatóinkkal” – sorolta a pozitívumokat Peti.

A bejegyzés egy másik pozitívuma pedig az, hogy a fotón láthatjuk az énekes-színész kisfiát, Ábelt is, aki már fél éves is elmúlt.

Sőt, a képen szerepel Puskás Peti felesége, Dallos Bogi is, így az egész család látható rajta. Ilyen nagy már az ifjú trónörökös:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Puskás Peti Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kevert meggyes finomság: már megint bebizonyosodott a legegyszerűbb desszertek a legjobbak