Oldal kiválasztása

A spanyol ajkú énekesnőnek, Gloria Estefannak egyáltalán nem volt egyszerű élete, főleg a gyerekkora és fiatalságának korai évei voltak embert próbálóak.

Születésétől, 1957-től kétéves koráig Havannában élt. Családja 1959-ben, Fidel Castro hatalomra kerülésekor Miamiba emigrált, mert apja az előző elnök egyik testőre volt.

Apja az Egyesült Államok katonája lett. Amikor a férfi visszatért a vietnámi háborúból, akkor már beteg volt, a Narancs Törzs (Agent Orange) nevű vegyszertől súlyos mérgezést kapott, a sclerosis multiplex miatt testileg, szellemileg leépült, kerekesszékbe kényszerült, a testvérével gondoskodtak róla, mert édesanyjuknak dolgozni kellett. Gloria egyetlen öröme ebben az időben a muzsika volt. Gyakran órákig ült a szobájában a gitárjával, és aktuális slágereket játszott. Gloria később erről az időszakáról azt nyilatkozta, hogy kövér, félénk, szemüveges, depressziós volt, és csak a zene nyújtott számára élvezetet.

Ebből a depresszióból 1975-ben egy különleges esemény zökkentette ki: Gloria családjával részt vett egy barátja esküvőjén, ahol édesanyja kívánságára két számot is elénekelt. Az esküvőn a „Miami Latin Boys” együttes is játszott, akinek ekkor a vezetője és billentyűse Emilio Estefan volt. Emilio felfigyelt a tehetséges lányra, és meghívta zenekarába. 3 évvel később Gloria összeházasodott Emilio Estefannal. 1980. szeptember 2-án született meg fia, Nayib.

1984-ben az Epic Records szerződött velük egy angol nyelvű lemez elkészítésére, mely az „Eyes of Innocence” címet viselte. Innentől kezdődtek az igazán sikeres évek, megjelentek a nagy slágerek mint a „Conga, a „Bad Boy” és a „Words Get In The Way”.

Így nézett ki akkoriban:

Gloria azóta is a nemzetközi popélet élvonalában van, és 63 évesen még mindig gyönyörű. Így néz ki most:

View this post on Instagram

Here’s my best birthday gift so far, #sashaargento 😃 I have such a full heart today reading your birthday messages filled with love & good wishes that I feel like it will burst. So here’s to a new trip around the sun filled with renewed hope and purpose and may we all move forward with lighter hearts, fuller spirits & the commitment to make the world a better place in any way we can! I promise I will answer as many messages as I possibly can but please know that I have read & appreciate each one! I love you, my peeps! ❤️❤️❤️❤️❤️ Aquí está mi regalo de cumpleaños favorito, #sashaargento 😃 Mi corazón está tan lleno leyendo sus bellas mensajes de cumpleaños repletos de cariño y lindos sentimientos que siento que se me desborda. Y ojalá que en este nuevo viaje alrededor del sol puedan ir hacia adelante conmigo con nuestros corazones más livianos, nuestros espíritus llenos y con la promesa de tratar de mejorar a nuestro bello mundo en cualquier forma posible. Les prometo que les responderé poco a poco a sus mensajes pero sepan que los he leído y aprecio a cada uno de ellos! Los quiero mucho, mi gente! ❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘

A post shared by Gloria Estefan (@gloriaestefan) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megosztotta esküvői képét Pál Dénes! A fotóból kiderül, milyen gyönyörű menyasszony volt a párja!