Oldal kiválasztása

Ezekben a vészterhes időkben, amikor mindenkinek nagyon is ajánlatos otthon maradni, amikor minden magyar aggódik minden magyarért és azért szurkol, hogy minél kevesebben fertőződjenek meg és minél hamarabb véget érjen ez a rémálom, bárminek örülünk, ami jobb kedvre derít, ami segít fenntartani a reményt.

Koncz Zsuzsa is üzenettel fordult az emberekhez és egy csodás dallal kedveskedett az embereknek, hogy ezzel is tartsa bennük a lelket!

Szóval, gyerekek! Nem vagyok túl vidám, még ha úgy is nézek ki. Két héttel ezelőtt még koncert volt, fantasztikus volt, együtt élveztük a fiúkkal és a közönséggel. Most pedig arra kérnek bennünket az arra hivatottak, hogy egymással se találkozzunk, hogy ha nem feltétlenül muszáj. Borzasztó nehezen végrehajtható. De azt gondolom, hogy ha ezt túl akarjuk élni, akkor jobb betartani azt, amit kérnek tőlünk.

Vigaszul csak egy dolgot tudok küldeni: Meglátod, rendbe jönnek majd a dolgaink – mondja a Facebook-videóban Koncz Zsuzsa, ezután pedig a Jöjj kedvesem című dalának egyik korábbi koncertváltozata hallható és látható!

Oszd meg te is, hogy minél több emberhez eljuthasson! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Duplán krémes és nagyon csokis: elolvad a szádban és még sütni sem kell