Oldal kiválasztása

Erdei Zsolt felnőtt amatőr ökölvívó pályafutását 1995-ben kezdte a 75 kg-os mezőnyben. Amatőrként 20 vereség mellett 212 győzelmet könyvelhetett el.

Profi pályafutását 2000. november 6-án kezdte, az Universum Box-Promotion versenyzőjeként. A hamburgi klub színeiben több, mint öt évig volt a WBO félnehézsúlyú világbajnoka.

A német istálló menedzselésében 2009. november 21-én lépett utoljára a ringbe, amikor is – súlycsoportváltást követően – a WBC cirkálósúlyú világbajnoki övét is elhódította; szerződése 2010 júniusában járt le.

Ugyanazon év nyarán három plusz két mérkőzésre szóló megállapodást kötött a világ egyik leghíresebb promóterével, Lou DiBellával, akinek segítségével megpróbált az amerikai bokszpiacra betörni.

Sorozatos sérülései miatt azonban 2011 őszén úgy döntött, egy ideig felhagy az ökölvívással.

2013. március 30-án visszatért az aktív bokszolók világába és ringbe szállt az egykori kick-box-os Gyenyisz Gracsovval – a találkozót Zsolt elvesztette.

2014. március 8-án a grúz Salva Dzsomardasvili legyőzésével megszerezte a WBO Európa-bajnoki címét, majd bejelentette visszavonulását.

Kevesen tudják, hogy Erdei Zsoltnak már több mint 15 éve vagy egy csodás birtoka Fotón, most megmutatta meseszép kertjét.

Az egykori ökölvívónak ugyanis a kertészkedés a hobbija, csodás mindaz, amit kialakított birtokán! Érdemes belepillantani a videóba:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Most minden kiderül: Hunyadi Donatella smink nélküli képet posztolt, ez az igazi arca