Oldal kiválasztása

Valószínűleg az eddig látott Nagy Ő-k közül Jákob Zoli az, aki a legtöbb nő szívét és fantáziáját megmozgatja.

Sem Árpa Attila, sem Tóth Dávid nem gyakorolt akkora hatást a hölgyekre, mint a milliárdos, ennek megfelelően a felhozatal is egészen extrém volt.

A hétfői, első adásban már a belépők is durvák voltak: Mónika, miután odaadta a bugyiját Zolinak, így szólt hozzá: “A sufnimat mindig karban kell tartani!”. Ide kattintva megnézheted Mónit és belépőjét.

Ide kattintva pedig láthatod Jákob Zoli exét, akinek a milliárdos nagyon megörült, mert igencsak kellemes emlékeket ébresztett benne.

Feltűnt a színen Virág is, aki egy évvel ezelőtt még Árpa Attila szívét érkezett meghódítani, azonban nála nem járt szerencsével.

Idén Zolinál próbálkozott. Tavaly aprócska bikinit vett magára az első találkozáskor, most még extrémebb ruhát választott, ide kattintva kiderül, mit.

Egy érettebb hölgy, Adél sem volt szívbajos, ő ugyanis nem bízta a véletlenre és már most menyasszonyi ruhát vett magára.

A szemmel láthatóan már nem fiatal nő nem volt hajlandó elárulni a korát, versenytársai is csak találgatták hány éves lehet. Ide kattintva te is megnézheted, te mit tippelsz?

Miután minden hölgy megérkezett, már az első este elindult a rivalizálás, sőt! Nati és Virág között valódi cicaharc bontakozott ki!

Beszólogatás, lökdösődés, volt itt minden! Nézd csak:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Krausz Gábor szenvedélyes vallomást tett Mikes Annának: "Az első naptól kezdve tudtam, hogy..."