Oldal kiválasztása

Különleges helyen nyaralt kisfiukkal nemrég Dallos Bogi és Puskás Peti: Albániában jártak. Bogi így számolt be az élményeiről közösségi oldalán:

“Amikor a családunknak, barátainknak említettük, hogy Albániába utazunk, először furcsán néztek ránk, hogy miért pont oda?

Bevallom először én sem értettem miért ilyen nagy álma ez a férjemnek, aztán amikor fotókat nézegettem az Albán-riviéráról, akkor már egyre jobban rálelkesedtem.

Aztán az utazásunkról már könnyezve jöttünk haza, hogy ez volt életünk egyik legjobb nyaralása.

Tirana mindössze 1 óra 15 perc repülés, és nekünk babával ez fontos szempont. Skanderbeg téren volt a szállásunk (este felültünk az óriáskerékre, ami aranyos volt), aztán nyakunkba is vettük a várost, ami elképsztően sokszínű és izgalmas. Rengeteg zseniális étteremmel, kávézóval, rooftop hellyel, parkkal.

Voltunk ezen kívül focimeccsen, illetve a Mariott Hotel környékén is szupi helyek vannak. Az ára a szolgáltatásoknak fele annyi, mint itthon.

2 nap Tirana után a szállodánk által foglalt transferrel mentünk Vloraba ( 2 óra 15 perces út kb) és megérkeztünk a tengerpartra. A szállodával nagyon meg voltunk elégedve, a szobánkból a kilátás mesés volt, a szálloda éttermében is finomakat ettünk, és mindenhol nagyon kedves volt a kiszolgálás, Ábelért pedig rajongtak.

Volt olyan napunk amikor 14 km-t sétáltunk. A parton végig nagyon széles sétarész van, tele jobbnál-jobb helyekkel.

Felsétáltunk egészen a Kuzum Baba Hillre, ahonnan fantasztikus a kilátás – lelkendezett bejegyzésében az énekesnő.

A nyaralásról képeket is mutatott, Ábelről is sok kedves fotó született. Kiderül belőlük, mennyit nőtt az utóbbi időben:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Dallos Bogi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  1 napja hozta világra kislányát az anya, a katona apuka 22 órát utazott, hogy láthassa: videón a jelenet