Oldal kiválasztása

Tóth Gabi szerelme, Papp Máté Bence nem csupán a Fricska együttes tagja. Ő az egyik tanára a Ritmus Akadémiának, amelyben a gyerekek is elsajátíthatják a bravúros néptáncmozdulatokat.

Így írnak az akadémia hitvallásáról: “Olyan új előadóművészeti forma, amely színpadra állítható, de sajátos stílusából adódóan a mindenkori közönséggel való interakcióban születik meg.

Olyan új oktatási módszer, mellyel képesek lehetünk széles fiatal tömegeket a néptáncművészet mellé állítani.

A módszer segít a ritmusérzék fejlesztésében úgy, hogy szórakoztató formában művészi – közösségi élményhez juttatja a nézőt. A Kárpát-medence, Moldva, Bukovina néptánc- kultúrája művészi értékeinek megőrzésével, de mégis modern, innovatív módon hat a fiatalokra” – olvasható a Fricska weboldalán a Ritmus Akadémiáról.

És valóban, a kis lurkók káprázatosan táncolnak Papp Máté Bence mellett. Szinte az egész Váci utca forgalma leállt, hogy az ő fergeteges produkciójukat csodálják. Itt most te is láthatod:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ʀɪᴛᴍᴜs ᴀᴋᴀᴅéᴍɪᴀ🕺👏 (@ritmus_akademia) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Papp Máté Bence Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Radics Gigi teljesen kivirult szakítása után! Akkorát táncolt Barbie-ként, hogy a többiek csak lestek!