Oldal kiválasztása

Most már biztos, amiről eddig csak találgattak az emberek. Balogh Edina és Szabó Simon egy pár.

A színésznő a Blikknek elmondta, hogy a Farm VIP című műsort követően kezdett igazán elmélyülni a kapcsolatuk:

“Elkezdtünk randevúzni, talán így tudnám a legjobban kifejezni. És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenteni, hogy tudom.

Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat.

Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket” – kezdte Edina, majd így folytatta:

“A legfontosabb emberek, a gyerekeim tudják, hogy Simon jelen van az életemben. A férjem is tudja, és mindketten előre tekintünk.

Úgy tudnám megfogalmazni a kapcsolatunkat, hogy ez nagyon szép és mély, érzelmekkel teli kapcsolat, de korai még bármit is mondani róla.

Nagyon hasonlóak vagyunk, hasonlóan látjuk a világot, így nem nehéz egy kapcsolatban létezni. Két olyan ember találkozott, akiknek nagyon hasonló az útjuk, ami könnyebbség. Soha nem tudhatod, mit hoz az élet, és el kell mondjam, hogy cseppet sem voltam nyitott egy új szerelemre.

Amikor a válás mellett döntöttem, akkor sem gondoltam arra, hogy rögtön el tudnám képzelni mással az életemet. Most is a gyerekeim a legfontosabbak a számomra, ahogy Simonnak is az övéi. Ez is egy kapocs köztünk” – hangsúlyozta a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó Simon (@aszabosimon) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rémálmok gyötrik a börtönre készülő Aureliót: "Múltkor azt álmodtam, hogy bent vagyok és..."

(Kiemelt kép: Szabó Simon Instagram oldala)