Oldal kiválasztása

Tóth Vera volt Geszti Péter Adom a napom című műsorának a vendége és sok érdekes dologról mesélt.

Sőt: még palkonyai otthonának egy részletét is megmutatta, elképesztően gyönyörű a ház.

Ha kíváncsi vagy Vera kedvenc szobájára, és belesnél a helyiségbe, ide kattintva láthatod.

Az énekesnő beszélt húga válásáról és botrányairól is. Így fogalmazott: “Nagyon nehéz ez. Ami Gabival történik, sokszor olyan, mintha velem történne. Nagyon durván rányomja a bélyegét a hangulatomra egy-egy ilyen támadássorozat.

Mondanék neki néhány tanácsot, de nem biztos, hogy ő ezt be fogja tartani. Előtte mindig elnézést kérek tőle, hogy én nem okoskodni akarok vagy fölényeskedni ezekben a helyzetekben, hanem egyszerűen csak segíteni.

Ezt kell megértenie, hogy bennem semmilyen érdek nincs felé, egyszerűen azért próbálok segíteni neki, mert szeretem” – kezdte Vera, majd így folytatta:

“Ő mindig is egy kaméleon volt. Mindig változott a kinézete, a gondolkodásmódja, az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer. Volt, hogy valaki nagy hatást gyakorolt rá, akkor aszerint gondolkodott.

Sokszor gondoltam rá, hogy megkérdezem tőle: ebben hol vagy te, és te mit szeretnél?

Most rendben van magával. Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira. Akárki akármit mond, ezekhez a dolgokhoz két ember kell.

Amikor azt vallotta, hogy a család a legfontosabb, úgy is gondolta. Vannak emberek, akiket nem kell mindenáron megérteni, csak el kell fogadni. És ez ő” – vallott húgáról az énekesnő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A nő a sütkérező rákot filmezi, majd szélsebesen kiugrik valami a vízből, páratlan látványt nyújtva