Oldal kiválasztása

Onyutha Judit ugyan Magyarországon, Csengeren született, ám két évvel születése után 1976-ban elhagyták az országot, hosszabb időt töltöttek Ugandában, azt követően pedig Németországban. Judit itt tanult meg németül, ennek pedig a későbbiekben még lesz jelentősége.

Kamasz volt már, amikor visszatértek Magyarországra, itt Judit elvégezte debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemet, német tanári szakon.

Légiutaskísérőként is dolgozott, aztán sok évig a TV2 foglalkoztatta, mint időjárás-jelentőt, majd két évig az ATV-n láthattuk.

A televíziózásnak 2017-ben fordított hátat. Visszatért eredeti munkaköréhez, és jelenleg is tanárként dolgozik.

Az utóbbi évek különösen nehezek voltak a számára, ami a súlyára is kihatott. Így mesélt minderről a Best magazinnak:

“Elvesztettem az édesanyámat. ami nagyon megviselt. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy ‘elindultam a lejtőn’, nem figyeltem magamra.

Nem jártam mozogni, nem figyeltem az evésre sem, sőt sokszor evéssel vigasztalódtam. Fel is jött rám 2 év alatt 14-15 kiló, amit aztán évekig nem tudtam leadni.

Aztán elhatároztam, hogy visszaszerzem a régi életemet, azt az örökmozgó és mosolygós nőt, akit a családom és a barátaim is szerettek” – mondta el az egykori időjós.

Nos, ahogyan az a videóból is látszik, szerencsére ez sikerült is neki. Itt láthatod, hogy néz ki most, ráadásul Gaál Noémi és Barta Sylvia is feltűnik a videóban:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Különleges, lángoló videót osztott meg magáról Aurelio! Kiderült, miért tette: