Oldal kiválasztása

Minden bizonnyal sokakat megoszt majd rendhagyó külsejével a most következő hölgy. Anastasia Pokreshchuk 32 éves ukrán nő, aki az arcplasztikák megszállottja.

A fejébe vette, hogy neki lesz a legnagyobb arccsontja a világon. Ráadásul nemcsak az arca kapta meg a töltőanyag-kezelést, hanem az ajkai illetve homloka is, sőt az állát és az orrát is divatosra szabták már.

A lányt az arcában és az ajkában elhelyezett töltőanyagok segítették abban, hogy végre elfogadja önmagát és jól érezze magát a bőrében. Rövid idő alatt Anastasia ezzel teljesen más emberré vált.

Magabiztosabb és boldogabb lett. Tisztában van azzal, hogy nem mindenkinek jön be a külseje és sokan talán furcsán néznek rá, de úgy van vele, hogy elsősorban saját magának kell, hogy tetsszen.

Közösségi oldalát gyakran frissíti új képekkel, nemrég pedig azt is megmutatta, hogyan festett a plasztikai beavatkozásokat megelőzően:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Анастасия👑 (@_just__queen_) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az anyuka először féltette kislányát az iskola körül mászkáló 94 éves férfitól: mikor kiderült a titka, nem győzte csodálni