Oldal kiválasztása

Szombat este elkezdődött a Dancing With The Stars, és Berki Mazsi számára vegyes érzelmeket hozhatott az este.

Ő maga elégedett volt a produkciójával, ám a nézők ezt másképp látták, mert ő és Rubint Réka kapták a két legkevesebb szavazatot.

Ráadásul mindkettejük ruhája igen sokat mutatott, sőt! Rubint Rékával még egy hatalmas baki is történt!

Élő adásban csúszott le róla a ruha, így az is kilátszott, aminek nem kellett volna. A kamera mindent vett, a videót ide kattintva láthatod.

És milyen érzésekkel vágott neki Mazsi az estének? Közösségi oldalán vallott erről: ,,Sokszor nem mi határozzuk meg, milyen zenét játsszon az élet…De mi döntjük el, hogyan táncolunk rá…

Ne feledd, tánc közben az lehetsz ami vagy, aki csak lenni akarsz abban a pillanatban! A jó táncost a szíve teszi, nem a betanult lépések!

Kívánom, hogy ma este egy hatalmas élményben legyen részed, magával ragadjon a zene lüktetése és megéld azt a katarzist, ami minket táncosokat ösztönöz, hogy minden reggel felkeljünk és gyakorolni menjünk!

Ez az az érzés, amit ha az embernek lehetősége van egyszer átélni akkor örökre a tánchoz “láncolja”.  – ezt az útravalót osztotta meg.

Mazsi egy mélyen kivágott ruhát viselt, amit sok kommentelő nehezményezett hiszen az özvegy nemrég vesztette el a férjét.

Neked mi a véleményed Mazsi öltözékéről? Írd meg nekünk kommentben, Facebook oldalunkon! Íme a videó:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Teljesen átalakította frizuráját Sarka Kata: dögös, göndör fürtjeivel igazi bombanő