Oldal kiválasztása

Már az elődöntőkhöz érkeztünk a Sztárbox idei évadában, az első mérkőzés pedig Berki Mazsi és Janicsák Veca között zajlott. Mazsi már a korábbi mérkőzésén is óriási meglepetést okozott, ugyanis óriási pofonokat osztott ki Megyeri Csillának és magabiztos főlénnyel ő lett a mérkőzés győztese.

Ide kattintva visszanézheted azt az összecsapást, ha még esetleg nem láttad volna, mindenképpen érdemes belepillantani, mert nagyon tanulságos.

Berki Mazsi Janicsák Vecától sem ijedt meg, sőt. Pedig Berki Krisztián özvegyének cseppet sem volt zökkenőmentes a felkészülése, ugyanis erősen belázasodott, így jó pár napot ki kellett hagynia.

Ennek ellenére hatalmas elánnal sorozta Vecát, aki szintén nagyon derekasan helytállt. Az énekesnőnek is volt pár szép, jól elhelyezett ütése, de szinte végig Mazsi irányított, így magabiztosan nagy különbséggel, egyhangú pontozással nyerte a meccset. Itt meg is nézheted:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ők a világ leggazdagabb emberei: változás az élen! 2 magyar is van köztük, íme a helyezésük: