Oldal kiválasztása

Krausz Gábor számára az utóbbi hetek igen eseménydúsak voltak, hiszen a Dancing With The Stars után új munkahelyen kezdett dolgozni.

Ráadásul, a képekből úgy tűnik, hogy Mikes Anna is meglátogatta őt, az exkluzív, külföldi helyszínen.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a páros hol bújhatott el a világ elől, ide kattintva kiderül.

A séf most egy hosszú interjút adott a Tények Plusznak, melyben elárulta, kislánya, Hannaróza végig szurkolt neki a táncos showműsor alatt!

“Nagyon durva, hogy mennyire okos és, hogy elindul egy zene, amelyik bármelyik táncnak a zenéje, ő pontosan tudja, hogy milyen ruha volt rajtam. Sőt, azt is tudja, hogy melyik adásban, sőt azt is tudja, hogy aznap ki esett ki. Ennyire rá volt kattanva a dancingre. Nagyon örült, hogy megnyertük és hazavittük a kupát. Ő azzal pózolt sokat” – mondta kislányáról Gábor.

Azt is elárulta, az elkövetkezendő napokban vele szeretné tölteni a legtöbb időt: “Két ünnep között fogunk sok időt tölteni, amit nagyon várok, mert az utóbbi időben leginkább dolgoztam. Mindig volt valami” – közölte.

Természetesen egykori táncpartnere, Mikes Anna is szóba került, róla így nyilatkozott: “Egyértelmű, hogy a támaszom marad. Ez nem a műsorra szólt, ez nem egy kötelesség volt neki, hogy lelkizzen velem és támogasson.

Egy teljesen őszinte emberi reakció volt, ami egy nagyon jó tulajdonsága is, hogy ő gondoskodó. De hála istennek, most már gondoskodni nem kell rólam, a lelkem szerintem rendben van. Persze, beszélünk nagyon sokat” – mondta Gábor egy sejtelmes félmosoly kíséretében.

Ide kattintva láthatod is mindezt, nagyon tanulságos, érdemes megnézni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Visszatér a rádiózáshoz Bochkor Gábor, Sebestyén Balázs üzent is neki egy erőset: "ne álljon be a parkolóhelyemre, mert akkor..."