Oldal kiválasztása

Bizonyára sokan tudják, hogy Kiszel Tünde a pályája elején fotómodell volt, képei magazinok címlapján, kártyanaptárakon, képeslapokon, posztereken jelentek meg. Ezen kívül több játék- és reklámfilmben is szerepelt, színházakban is fellépett.

Újságírói pályafutása az 1990-es évek elején kezdődött. Az egyik népszerű magazin felkérte, hogy készítsen az újság számára riportokat híres emberekkel. Ezt követően több országos lapban jelentek meg cikkei.

A televíziónál 1992-től dolgozott, eleinte szerkesztő-riporter volt több csatornánál. Az MTV1-en láthatták a nézők a Halló Vasárnap! című műsorban sztárriportjait. Munkája során gyakorlatot szerzett a televíziós műhelymunkában, a szerkesztésben, a vágásban és a műsorvezetésben egyaránt.

Pont ebből az esztendőből, vagyis 1992-ből való az a kép is, amit Tünde kitett a közösségi oldalára: a közel 30 éves fotón hosszú, göndör, barna fürtökkel látható:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Kiszel Tünde)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A konzervatív matyó blúzt vagány bőrszerkóra cserélte Tóth Gabi: alig takar valamit a merész felső