Oldal kiválasztása

Mi is megírtuk, hogy a Csináljuk a Fesztivált! című műsor döntőjében Korda György Lady N című számát választották az évszázad dalának.

Ez a döntés sok néző tetszésével találkozott, viszont rengetegen ki is akadtak, pláne, hogy a nóta a Gyöngyhajú lánnyal és a Nem adom fel című dallal volt végső versenyben.

Azt senki sem vitatta a nézők közül, hogy Peter Srámek kiválóan tolmácsolta Korda György slágerét.

Ha szeretnéd látni, milyen remekül adta elő a fiatal énekes a dalt, ide kattintva megnézheted.

Azt azonban a hozzászólók közül sokan nehezményezték, hogy egy olyan sláger helyett, mint a Gyöngyhajú lány, a Lady N lett az évszázad dala.

Pláne, hogy Balázs Klári és Korda György is ott ülhetett a zsűriben, és ők is pontozhatták saját dalukat.

“A visszajelzések nagy része pozitív volt, a negatív, rosszindulatú kommenteket pedig nem nézzük. Való igaz, én végig 10 pontot adtam a dalra, mivel erre a slágerre nem is lehetne kevesebbet.

42 éve tapasztalom, hogy amint egy koncerten a közönség meghallja a dal első akkordját már táncol, énekel. Igen, elfogult vagyok, de azt gondolom, hogy ez a műsor arról szólt, hogy olyan sláger nyerjen a végén, ami akár száz év múlva is az lesz – kezdte a Blikknek Balázs Klári, akitől férje, Korda György vette át a szót:

“Ha valaki engem elfogultsággal vádolt akkor az nem nézte a műsort. Tíz pontot adtam a Gyöngyhajú lányra. Minden zsűritag úgy pontoz ahogyan szeretne. Nem sértődtem meg, amikor a többiek nem adtak maximális pontot a Lady “N”-re.

Mellesleg a közönség döntött, ők szavaztak, nekik pedig az számított igazán, hogy ezek mind olyan emblematikus dalok, amelyek előadókhoz vannak kötve. Peter Šrámek énekelte a dalomat, és olyan nagyszerűen adta elő, hogy ez tett még hozzá pluszban, a zsűri nem befolyásolta a szavazatokat” – árulta el Korda György.

Olvasd el ezt a cikket is –>  "Egy állat vagy" - üvöltötte Stohl András Marics Petinek, aki irdatlan injekciós tűt döfött belé: még vér is folyt

Korda György és Balázs Klári egyébként vadonatúj dalukat, a Pesti mese című számot is előadták a műsorban, ezt hallva a többi zsűritag a meghatottságtól elsírta magát:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani.