Oldal kiválasztása

Úgy tűnik, hogy az őszi szünetben a sztármamik többsége kiruccant családjával valami szép helyre, hogy feltöltődjenek a következő hónapokra. Így tett Szulák Andrea, Ördög Nóra és Kiszel Tünde is.

Tünde már többször is nyilatkozott arról, mennyire tetszik neki Itália, egyik kedvenc országaként jellemezte Olaszországot. Így nem meglepő, hogy most is onnan választottak helyszínt, az egyik legszebb itáliai városba, Velencébe utaztak pihenni.

A képek arról tanúskodnak, hogy Velence ősszel is káprázatos, és mind Tünde mind pedig Donatella remekül érzi magát a patinás épületek és a hangulatos csatornák között. Biztos gondolára is szálltak, és úgy is megnézték a város nevezetességeit.

Tünde jó pár fotót megosztott közösségi oldalán, ezt írta a képek mellé: “Az őszi szünetben néhány napra kiruccantunk Olaszországba, Velencébe! Velence csodálatos, különleges és a világ legromantikusabb városa”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a hölgy több mint 20 éve nem mosott hajat: különös fejleményekről számolt be, és földig érő hajkoronáját is megmutatta