Oldal kiválasztása

Szabó Sándor magánnyomozó YouTube csatornáján elemezte Gáspár Laci botrányos videóját, és komoly dolgot árult el ezzel kapcsolatban.

De kezdjük az elején: Gáspár Laci néhány nappal ezelőtt botrányosan viselkedett egy füredi szórakozóhelyen, hiába zártak, ő nem akarta elhagyni a helyet.

A balhé aztán a bár előtt is folytatódott. Az esetre a két fél másképp emlékszik. Gáspár Laci verzióját ide kattintva ismerheted meg.

Laci a szórakozóhely munkatársait vádolja, ők viszont épp ellenkezőleg. A személyzet azt is tudni véli, hogy keletkeztek Laci feleségén a kék-zöld foltok. Az ő verziójukat ide kattintva olvashatod.

A magánnyomozó szakmai szemmel elemezte az elhíresült videót, és döbbenetes megállapításokra jutott: szerinte, amit Laci művelt a felvételen az garázdaság.

“Aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen, az megvalósítja a garázdaság törvényi tényállását” – mondja a magánnyomozó.

Ám ha nem jelenti fel senki, akkor nincsen sértett, tehát a videó alapján nem tud a rendőrség eljárást kezdeményezni – közölte a magánnyomozó.

Te mit gondolsz? Igaza van a magánnyomozónak? Te kinek a pártját fogod? Gáspár Laciét vagy a szórakozóhelyen dolgozókét? Írd meg kommentben Facebook oldalunkon!

Itt az elemzés, ebben magát a balhét is láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Oláh Ibolya elárulta, melyik előadók bőrébe bújna leginkább a Sztárban Sztár műsorában