Oldal kiválasztása

Mi is beszámoltunk arról a hírről, ami bombaként robbant a mai nap: miszerint Curtis és felesége, Kriszti, alig egyé évvel közös gyermekük születése után szakítottak.

Curtis részletesen megindokolta a döntést, őszintén feltárta érzéseit a nehéz döntéssel és gyermeke jövőjével kapcsolatban.  Curtis felesége Kriszti is elmondta, hogy mi vezetett idáig. Bejegyzését azzal kezdte, hogy a követőinek biztosan feltűnt, hogy egy ideje már nincs közös posztjuk Atival, azaz Curtisszel.

Utána pedig ő is megerősíti, hogy szakítottak, ám bejegyzésében van egy meglepő részlet is: ezt írja:

“Hatalmas szomorúságomra, ezer millió kitartás és próbálkozás után, sajnos így alakult az életünk… Hónapok óta nem vagyunk együtt.” – olvasható Kriszti bejegyzésében. Ezek szerint a szakítással kapcsolatos döntés nem hirtelen felindulásból született, hanem hónapok óta érlelődött a párban.

Kriszti így folytatja: “Szerencsére jó a viszonyunk, mivel van egy csoda gyerekünk, aki már egy életre összeköt minket… akiért minden egyes nap hálás vagyok” – írja Kriszti, továbbá azt is kéri, hogy mindenki tartsa tiszteletben döntésüket:

View this post on Instagram

A post shared by 🇭🇺🇬🇷 🧿my boy Doncsi💙 (@krisztike.09.26) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hatalmas szájat csináltatott magának Molnár Anikó, mutatjuk a változást, milyen volt és milyen lett: szerinted jól tette?