Oldal kiválasztása

Tóth Andi volt a vendége a 20 perc őszintén című műsornak, melyben az alanyt poligráfra, azaz hazugságvizsgálóra kötik, és úgy kell válaszolnia a feltett kérdésekre.

A kérdések bizony elég durvák, és nincs lehetőség a mellébeszélésre. Így Tóth Andiról az is kiderült például, hogy hiányzik neki a magánélet, és antiszociálisnak tarja magát.

De kendőzetlenül vallott családjáról is: “Elváltak a szüleim körülbelül két éve és azóta nem tartjuk a kapcsolatot az édesapámmal, szóval ezért nem tudom, hogy hol tartózkodik. Amikor elváltak, ha jól tudom volt egy ilyen opció, hogy ő elmegy külföldre és ezért nem tudom, hogy egyáltalán az országban van-e még” – mesélte Andi, illetve egy ponton az is kiderült, hogy saját bevallása szerint csak egy vagy két olyan ember van, akikről tényleg érzi, hogy szeretik.

Andi arról is beszélt, hogy többet szeretne annál, mint hogy showműsorokban és vetélkedőkben szerepeljen: “amikor felköltöztem ide, nekem nem az volt a célom, hogy táncikáljak szombat esténként, vagy tavaly, hogy leutánozzam Tina Turner énekhangját” – árulta el az énekesnő. Itt megnézheted a teljes műsort:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Minden idők legfiatalabb lottónyertesére a boldogság helyett egészen más várt: így él most a sokat szenvedett nő