Oldal kiválasztása

Bár a szakítás és a válás óriási döccenő egy ember életében, az élet azért ettől még megy tovább.

Így van ez Krausz Gábor és Tóth Gabi esetében is. Utóbbinál a dolgokat megkönnyíti, hogy máris új kedvese van, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja.

Pedig fél éve még olyan idillinek tűnt minden Gabi és Krausz Gábor életében: az énekesnő így írt annak idején a karácsonyról, és a 2023-as új évről a csalad.hu portálon vezetett blogjában:

“Tényleg azt éreztem, hogy nemcsak a fát, hanem a szívünket is feldíszítettük ebben az időszakban. A szenteste végtelenül meghitt volt.

Fura belegondolni, hogy bár Hannika hároméves, ez a negyedik közös karácsonyunk családként.

Sokan mondták már korábban, de persze nem hittem, amíg nem a saját bőrömön tapasztaltam, hogy a gyerekekkel felgyorsul az időérzékelés, és rajtuk látjuk igazán, hogy mennyire pörögnek az évek.

Még jó, hogy csak rajtuk látjuk az idő múlását, bár attól tartok, csak magamat ámítom” – kezdte Gabi, majd így folytatta: “Nagyon hálás vagyok az életemért pont így, ahogy van. Remélem, a 2023-as év is ilyen rendszertelen rendszerben zajlik majd a folyamatosan újratervezett életünkben:

Hangosan, olaszosan, szeretetben. Utóbbi szerencsére fix, és betonbiztos” – írta az énekesnő. Ez a betonbiztosság azonban úgy tűnik, fél év alatt semmivé lett.

Pedig milyen szép menyasszony volt Gabi négy évvel ezelőtt, a kis Hannarózával a pocakjában:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Bettina és Edina vitája durva üvöltözésig fajult a Nagy Ő-ben! Ez lett a vége: