Oldal kiválasztása

A netezők nagy többsége úgy gondolja, azóta megy az adok-kapok Tóth Gabi és Krausz Gábor között amióta a séf megosztotta azt a bizonyos fotót.

Ide kattintva láthatod a képet, ami Mikes Anna és Krausz Gábor nagy románcáról szól, és amit Tóth Gabi sem bírt ki szó nélkül.

Az énekesnőnek igencsak megeredt a nyelve a kép láttán! Hogy mi minden jutott eszébe a fotóról, ide kattintva megnézheted.

Mikor Gábor megtudta, miket állított volt felesége, nem igazán türtőztette magát, és kemény szavakkal osztotta ki Gabit. Hogy hogyan, az ide kattintva kiderül.

Ám Tóth Gabinak is volt ám újabb válasza exe kritikáira, nem is akármilyen: ha tudni szeretnéd hogy reagált a szúrós szavakra, ide kattintva láthatod.

Gábor azonban nem törődött Gabi megjegyzéseivel, helyette fotóval leplezte le, ezúttal hol romantikáztak Mikes Annával. A képet ide kattintva nézheted meg.

A fotót látva Tóth Gabi úgy döntött, hogy ő is megoszt egy ételfotót, és egyúttal kioszt egy hatalmas nagy fricskát a séfnek.

Ugyanis hasonló ételeket fotózott le, mint ami Gábor képén is szerepel, csak jóval egyszerűbb változatban.

Ráadásul a képnek azt a címet adta: értékrend, és megjelölte rajta új szerelmét, Papp Máté Bencét is! Mintha csak Gabi azt akarná üzenni Krausz Gáboréknak, hogy ők nem flancolnak úgy az étkezéssel, mint a séf és kedvese.

(Kép: Tóth Gabi Instagram Storyja)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kökény Dani elárulta, mire költi 10 milliós nyereményét: sokakat meglepett döntésével