Oldal kiválasztása

Szinte mindenki nagyot nézett, amikor Krausz Gábor bejelentette a nagy hírt: válnak Tóth Gabival!

Hiszen látszólag olyan idilli volt minden, így a hír szinte villámcsapásként ért mindenkit.

Pedig Krausz Gábor egy rejtélyes mondattal talán a válás okát is felfedte: ha kíváncsi vagy, mire utalhatott, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig megtudhatod, mit írt Gábor az utolsó közös képük mellé. Nagyon beszédes és árulkodó szavak ezek.

Fél évvel ezelőtt, februárban, a Házasság Hete alkalmával Tóth Gabi még dicshimnuszokat zengett kapcsolatukról. Ezt írta a csalad.hu portálon vezetett blogjában:

“Olyan erős szövetség van köztünk, hogy egy hurrikán sem tépné szét. Szikla szilárd alapokra épült a kapcsolatunk, ugyanakkor még mindig meg tudjuk lepni a másikat. A Krausz legalábbis engem nagyon.

És igen, baromi jókat szoktunk veszekedni, és elárulok egy titkot, káromkodni is szoktunk, mint a kocsis, amolyan olaszos/magyaros virtussal, de pont ilyenkor fontos, hogy milyen alapokra épül egy kapcsolat.

Ha minden alkalommal megsértődnénk egymásra, amikor veszekszünk, akkor már biztosan nem lennénk együtt. De mi jól kiüvöltözzük magunkat, aztán duzzogunk pár órát, majd minden megy tovább.

És ezt meg tudjuk ismételni többször is egy héten, de a lényegen nem változtat, a szövetségen, aminek igenis van jelentősége. Igenis fontos, hogy felvettem a nevét, és a mai napig el tudok érzékenyülni, ha a gyűrűmre nézek. A szimbólumoknak számomra van jelentősége.

Arra emlékeztetnek, hogy összetartozunk és különös jelentéssel bírnak, ezért nagy becsben tartom őket. Amit azonban még nagyobb becsben tartok, azok a pillanatok, amikor ráeszmélek, hogy mennyire szerencsés vagyok” – árulta el az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Mi lehetett az ok, ami miatt szakított a pár? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem ért ám véget Norbi pólós botránya Berki temetésén: mutatjuk az ügy folytatását