Oldal kiválasztása

Szombat este belehúzott a két legnagyobb tévécsatorna, a TV2-nél és az RTL-nél is záporoztak a meglepetések.

Mindenki teljesen ledöbbent például, mikor az RTL tehetségkutatójában, a Voice-ban nem kisebb legenda lépett színpadra, mint Galla Mikós.

Az abszurd humor egyik legjelesebb magyar képviselője egy csodálatos dalt énekelt el, ide kattintva láthatod lehengerlő produkcióját.

Ide kattintva pedig a Sztárban Sztár Leszek legviccesebb jelenetét láthatod, amint Majka kiparodizálta Tóth Gabit.

Az adás elején Tilla így érdeklődött a zsűritagoknál: “Megnyugodtak a kedélyek? Mindenki kibékült mindenkivel?” – kérdezte Tilla az élő adásban, utalva arra, hogy korábban sok volt a konfliktus s zsűritagok között.

Köllő Babett így felelt: “Olyan, mint mikor otthon vitatkozol egyet, 10 perc, mész tovább” – magyarázta, ám Tóth Gabi is azonnal reagált.

Szavaival mintha Krausz Gábornak üzent volna, ugyanis a következőket mondta: “Nálatok így van, nálam nem” – kiabálta hangosan.

Erre persze Tilla is rögtön mikrofont ragadott: “Gabinál game over, új élet” – utalva Gabi válására, ám az énekesnőt nem kellett félteni:

“Teljes fényemben ragyogok. Jól érzem magam, minden rendben van, és a legfontosabb, hogy a versenyzőimnek átadhassam azt, ami az elmúlt húsz évben történt velem.

Sok tapasztalás, de csodálatos életem van itt a srácok mellett – árulta el a kivirult Tóth Gabi. Ebből a videóból még sok érdekességet megtudhatsz:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A földi paradicsomból jelentkezett be Curtis: káprázatos helyen, egy egzotikus szigeten nyaral a rapper