Oldal kiválasztása

Rubint Rella le se tagadhatná, hogy a fitneszkirálynő Rubint Réka unokahúga. Egyrészt nagyon hasonlítanak egymásra, másrészt mindkettejüknek a sport, azon belül is az aerobic a szenvedélye. Rella így ír erről a blogján:

“A sport egészen kisgyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben. 9 évig versenyszerűen kézilabdáztam, 4 évig úsztam és a táncparketten is kipróbáltam magam. 16 évesen egy térdsérülés következtében abba kellett hagynom a kézilabdát, a sport iránti rajongásom azonban egy percig sem enyhült.

Ekkor fordult a figyelmem az Alakreform felé. Ez a pillanat pedig sorsdöntőnek bizonyult, hiszen teljesen megváltoztatta az addigi életemet. Elkezdtem otthon Réka DVD-ire edzeni és futni is. Már akkor tudtam, hogy az aerobic lesz az a sport, amely meg fogja határozni az életemet.”

Közösségi oldalát gyakran frissíti új képekkel, legújabb fotóját Magyarországon készítette. Azt hiszem, egyetérthetünk abban, hogy ezen a strandolós képen nemcsak a táj gyönyörű.

“Megmondanád, hogy ez a hely Magyarországon van? A kép Tihanynál készült a bicikli út mellett. Gyönyörű tiszta víz és kis kagylókkal volt tele a part, mintha külföldön lettem volna” – írta fotója mellé Rella.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI – Kovács Attila)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A kíváncsi francia buldog odasettenkedik a rendőrlóhoz: a járókelők nem győzték lefilmezni kettejük ismerkedését