Oldal kiválasztása

Rubint Réka és Schobert Norbi szerelme immár 20 éve töretlen. Rékát és Norbit nem tudja eltántorítani egymástól senki és semmi.

Rubint Réka rengetegszer volt már gúnyolódások céltáblája, legutóbb például egy kommentelő “Lófogúnak” nevezte őt.

Ha kíváncsi vagy, Réka milyen ütős válasszal szerelte le a gonoszkodó hozzászólót, IDE KATTINTVA megtudhatod.

A fitneszlady közösségi oldalán elmesélte Norbival való megismerkedésük történetét: „Pontosan 20 évvel ezelőtt, ezen a Réka névnapi estén hívott el először vacsorázni” – kezdett bele Réka, majd így folytatta:

“A terem előtt Norbi várt egy hatalmas rózsacsokorral szívében az esti, névnapi randi reményében. Persze, hogy kikosaraztam, hiszen a vendégeimnek ígértem az esti ünneplést” – szól a történet.

Az is kiderül belőle, hogy már akkor este egymással voltak elfoglalva: “Mondanom sem kell, hogy egész este sms-ben voltunk …

Pedig nekem ünnepelnem és buliznom kellett volna, de a szívem mégis mást diktált” – vallotta be Rubint Réka, aki így fejezi be a sztorit:

Másnap reggel elmentem hozzá … és délután odaköltöztem. Annak ellenére, hogy mindenki próbált lebeszélni Róla, én tudtam és éreztem hogy a karjaiban a legnagyobb biztonságban és a legjobb helyen vagyok.

20 éve történt…és ma sem csinálnám másképp!!! Szeretlek Kics! A végtelenbe és tovább” – osztotta meg boldogan a történetet a fitneszguru.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szörnyetegnek hívták, ezért a lány megvált vastag ajkaitól: csodaszép hölgy lett belőle