Oldal kiválasztása

Lauren Bruzzone nevét érdemes megjegyeznünk, hisz nem akármilyen tettet vitt véghez. Ez az energikus nő idén már 73 éves, és 67 éves korában szeretett bele a CrossFit edzésekbe.

Keményen dolgozott és edzett, munkájának pedig meg is lett az eredménye: fiatalokat megszégyenítő dolgokra képes. Úgy emelgeti a hatalmas gumikerekeket és a 40 kilós súlyokat, mintha az ennyi idősen a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Lauren egyébként nyugdíjas matematikaprofesszor és minden reggel hatkor indítja az edzéseit: “Ahhoz, hogy valaki idős korában is formában maradjon, nem kell mást tennie, csak át kell esni az első öt perc nehézségein. Nem egyszerű elkezdeni az edzést, de aztán rájössz, hogy valójában nagyon is élvezed” – nyilatkozta a “CrossFit nagyi”.

Csak ámulunk és bámulunk mindazt látva, amit ez az eltökélt hölgy véghezvitt: ezen a videón például egy hatalmas gumikereket emel meg könnyedén:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Felújították régi házukat, amikor egy mélyedésben titokzatos levélre bukkantak: minden a helyére került