Oldal kiválasztása

Egészen különleges videót tett közzé Tóth Vera, amit eddig még sehol sem láthattunk.

A felvétel nemrég készült, Vera és Pauli Zoltán esküvőjén, és az énekesnő most látta elérkezettnek az időt arra, hogy közkinccsé tegye.

Vera esküvőjének alkalmából egyébként Krausz Gábor is üzent ráadásul nem is akármit. Tóth Gabi nem tette zsebre, amit a séftől kapott, ide kattintva láthatod, mi volt az.

Ide kattintva pedig kiderül, milyen gyönyörű menyasszony volt Tóth Vera! Az énekesnő a közösségi oldalán az alábbi gondolatokat fűzte az esküvőről készült videóhoz:

“Ilyen volt a nagy napunk. Bohém pár, bohém élettel. Későn találtunk egymásra, de legalább beértünk addigra, mint egy jó vörösbor.

Lett is saját borunk, meg közös álmaink, ezt most még jobban összegyúrtuk, aztán majd talán egyszer egy kis “fürtösünk” is lesz, akivel Palkonyán a Józsi bácsihoz járunk a gazdaságba libát meg malacot kergetni, ahogy Marikával szoktuk.

Mindenkinek köszönjük, aki hozzájárult ahhoz, hogy a kalandokkal átszőtt esküvőnket megtarthassuk. Kisütött a nap is, legalább. Fent szerethetnek minket, mert hagyták, hogy megtaláljuk egymást. Fú de nyálas, abbahagyom, ígérem…

Azt mondták mosolyognak, ha látnak minket, megértem, nekem is fülig ér a szám. Jaj, lassuljon már le az idő, mint Palkonyán az élet, mert még sokat akarok veled lenni” – zárta bejegyzését Tóth Vera.

Az énekesnő egy csodás videót is közzétett az esküvőről: láthatod, milyen hangulatban volt Tóth Gabi és Krausz Gábor. A felvételt ide kattintva nézheted meg.

Végül pedig jöjjön egy fotó az egyik felejthetetlen pillanatról: Így vágta fel az ifjú pár a tortát:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az MNB tudja, miért spekulálnak a forint ellen, azt is felfedte, mi áll a forintgyengülés hátterében