Oldal kiválasztása

VV Milo, azaz Gyukin Milovan egyike a legszimpatikusabb nyerteseknek a Való Világ eddigi 10 évadából.

Milo nagyon fiatalon, még tizenévesként nyerte meg a játékot. Most Palik László műsorában árulta el, miért tűnt el olyan hirtelen, és mihez kezdett anno a nyereménnyel:

Kiderült, hogy sajnos családi tragédiák árnyékolták be kamasz éveit, sőt édesanyja abban az évben halt meg, mikor megnyerte a játékot.

Így vallott erről Milo: “Édesanyám abban az évben novemberben, mikor kijöttem a villából, elhunyt. Elég fiatalon kellett felnőni nekem is és a nővéremnek is. 15 éves voltam, mikor édesapám meghalt, 19, amikor anyukám.

Nem volt sok idő az örömre a villa után, ez is hozzájárult ahhoz, hogy a felkéréseket elkezdtem lemondani…

Az egy nehezebb időszak volt számomra” – mondta el Milo, majd a nyereményről is szó esett, amivel nagyon ügyesen sáfárkodott:

“Nagyon sokáig beosztottam azt a pénzt, azt mondhatom, hogy még most is van belőle. Eltelt 18 év, vettem lakást, amit aztán eladtam, egy picit megforgattam azt a pénzt, amennyire lehetett.

Az egyetem alatt abból éltem, de nagyobb dolgokra sosem költöttem, a család és az ismerősök mindig rácsaptak a kezemre, ha volt olyan ötletem…

Próbáltam beosztani hosszú időn keresztül. Most ki merem jelenteni, hogy valamennyi még van belőle” – árulta el az egykori nyertes.

Íme a teljes beszélgetés: Neked mi a véleményed Milóról? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Brutális vihar és áradás tombolt Szicíliában, az utcák folyókká változtak: sajnos legalább ketten meghaltak