Oldal kiválasztása

Vujity Tvrtko és családja a tavalyi évben költöztek Hawaiira. A tévés műsorvezető saját bevallása szerint nagyon boldog a szigeten, mióta ott él, úgy érzi, öt évet fiatalodott.

Vujity Tvrtkónak szinte védjegyévé vált, hogy megjelenésekor mindig (általában fekete) baseballsapkát visel. Sokan találgatják, vajon mi lehet az oka, hogy nyilvánosan sosem mutatkozik sapka nélkül. Elmondása szerint semmilyen különleges oka nincs:

„Van hajam, nem hiányzik a fejem fele, nincs tetoválásom. Az a jó a sapkában, hogy ha leveszem a fejemről, akkor pl. a komáromi fürdőben senki nem ismer meg. Nekem nem az a rejtőzködés, ha a fejemen van a sapka, hanem ha nincs”.

Felesége, Zsolnay Gyöngyi 110-szeres válogatott kosárlabdázó, a Pécsi VSK, illetve a MiZo-Pécsi VSK korábbi játékosa. Gyermekei: Vujity-Zsolnay Benjamin (2002), Vujity-Zsolnay Barnabás (2003), Vujity-Zsolnay Bendegúz (2011). Tvrtko bevallása szerint, számára a családja a legfontosabb.

Ezen a képen Tvrtko középső fia, Barnabás látható, és akárcsak az édesapja, ő is sapkát visel. A kép bizonyítja, hogy nem csak ebben hasonlítanak egymásra:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vujity Tvrtko (@tvrti) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Vujity Tvrtko)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Válságban lehet Sebestyén Balázs házassága: mutatjuk a képes bizonyítékot