Oldal kiválasztása

Liz Dunn még csak 17 éves volt, amikor először találkozott George Hooker-rel. Mindketten egyetemre jártak. Amikor a férfi meglátta, azonnal beleszeretett, igaz eltartott egy darabig, míg vette a bátorságot, és leszólította. Amikor végre megtette, egy évekig tartó párkapcsolat alakult ki közöttük.

Egymásba szerettek és két évet töltöttek együtt. De még mindig nagyon fiatalok voltak.

A 19 éves Liz rájött, hogy az egyetem nem neki való, és beállt tengerészgyalogosnak. George csak csak néhány levelet kapott a lánytól, mielőtt bejelentette, hogy találkozott valakivel. És ezzel a korai szerelem véget ért. Legalábbis évtizedeken keresztül úgy tűnt.

Az a személy, akivel Liz kapcsolatba került, ő lett férje, és született egy közös lányuk, Sarah. Houston közelében éltek, Texasban. Amikor Liz terhes lett második alkalommal, a házasságuk már tönkrement. Az apa otthagyta Lizt a kislányukkal és a leendő babával. Ez keményen hangzik, de a csapások, amivel Liznek szembesülne kellett még csak most kezdődtek.

Liz nem csak egy gyermekkel volt terhes: hármasikreket várt. Úgy volt a négy gyermeket egyedül neveli fel. Aztán a 23. héten elfolyt a magzatvize. Sikerült pár nappal késleltetnie a szülést, de végül a három apró lány megszületett császármetszéssel: Emma, ​​Sophie, és Zoe.

A súlyuk egyenként alig volt 500 gramm. Mivel koraszülöttek voltak, a látásuk is tartósan veszélybe került. Tény, hogy mind a három lány teljesen vak volt.

A hosszú kórházi tartózkodás során rengeteg antibiotikumot kaptak. Ez további komplikációkat okozott, amely halláscsökkenéshez vezetett. Előreláthatólag két éves korukig a hármas ikrek teljesen süketek lesznek. 

Liz nemsokára teljesen kimerült. Minden idejét a gyermekeinek szentelte, és nem volt kilátás arra, hogy boldog családi életet éljen.

Aztán a semmiből valaki felvette vele a kapcsolatot: George. Liz izgult… és megrémült. Mit fog gondolni az ő helyzetéről? Ugyanaz a személy volt, akibe beleszeretett, ahogy meglátta Lizt, újra szerelmes lett. De nem tudott a gyermekekről. Hogyan fog reagálni? Liz annyira megijedt.

Senki nem jósolhatta volna meg a reakcióját: elhatározta habozás nélkül, hogy Liz és gyermekei mellé áll. A kislányok, akik hallókészüléket viseltek, sokkal nagyobb haladást értek el most, hogy az anyjuk mellett volt egy támogató társ és szövetséges.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nekiestek a kommentelők L.L. Juniornak, miután meglátták, EZT a képet: az énekes trágár válaszban reagált

Vess egy pillantást erre a hihetetlenül informatív dokumentumfilmre, amely a gyermekkori vakságot mutatja be a Hooker és más családok történetének segítségével:

Micsoda egy szerelmi történet! Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!