Oldal kiválasztása

Veréb Tamás 1994-ben született Miskolcon, szülei második fiúgyermekeként. Általános iskolai tanulmányait a Kazinczy Ferenc Általános és Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Iskolában végezte.

2012-ben érettségizett a Diósgyőri Gimnázium hatosztályos, emelt szintű angol osztályában. Gimnáziumi évei alatt rendszeresen játszott a – dr. Lénárt Attila vezette – Diákszínpadon.

Zenei tanulmányait a miskolci Egressy Béni Zeneiskolában folytatta. 2007. szeptemberétől Földessy Margit Színitanodájába járt. Színpadon már 9 éves korában a Miskolci Nemzeti Színház Isten pénze című darabjában debütált. Ezt követően a Carmenben, A Kölyök című musicalben (a címszereplőt) és a Valahol Európában (Csóró szerepében) játszott.

2010-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Szegény gazdagok és a Robin Hood musicalek ősbemutatóiban kapott szerepet, az előbbiben Kálmán, az utóbbiban William szerepét játszotta. Kálmán szerepét a 2010/2011-es évadban a József Attila Színházban is játszotta.

Ezen kívül rendszeresen vett részt magyar és nemzetközi énekversenyeken, valamint fellépett musical rendezvényeken, jótékonysági gálákon.

2007 és 2010 között négyszer nyerte el a MOL Tehetségtámogató program egyéves ösztöndíját, mely tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti.

2013-2018 októbere között a Budapesti Operettszínház tagja volt. Az elfújta a szél című musical egyik férfi főszerepében mutatkozott be, majd ugyanebben az évben megkapta a Rómeó és Júlia musical férfi címszerepét, a musicalirodalom első 19 éves Rómeójaként.

2016-ban diplomázott klasszikus ének szakirányon a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében.

2016-ban megnyerte a Sztárban sztár 4. évadát, innen ismerik talán a legtöbben. Most DR BRS-sel együtt feldolgozta Delhusa Gjon legnagyobb slágerét, a Nika se perimeno című dalt.

Neked mi a véleményed? Szerinted milyen lett?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Jákob Zoli kitálalt! Elárulta, milyen apa valójában! Így viselkedik 3 gyerekével: