Oldal kiválasztása

Bombaként robbant hétfő reggel a hír: Vadon Jani 15 év után otthagyja a Balázsék című rádióműsort.

A rajongók nagy része rendkívül nehezen vette tudomásul a váratlan döntést, többen megkönnyezték a bejelentést.

Balázsék közösségi oldalán egy közlemény is megjelent a hírrel kapcsolatban, mely részben magyarázatot adott a döntésre! Ezt ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, milyen megható fotókkal búcsúzott Rákóczi Feri Vadon Janitól, és az is kiderül, mit gondol kollégája távozásáról.

A hétfő reggeli Balázsékban maga Vadon Jani is kitálalt elhatározása hátteréről: Azt mondta, ez egy olyan döntés, amit nem kényszerített rá senki, és úgy érzi, más irányba kell elindulnia, ugyanakkor mindig jó szívvel gondol majd erre a 15 éves időszakra. Azt kategorikusan kijelentette, hogy a részéről vége van a rádiózásnak

“Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám” – hangsúlyozta.

A műsorvezető a reggeli rádiózás nehézségeiről is beszélt, például arról, hogy soha nem vitte el a gyerekét iskolába.

Azt is megemlítette, hogy úgy érzi, az évek alatt mindvégig „egy kicsit körön kívül” maradt, és két-három ember kivételével a legnehezebb pillanataiban sem kapott támogatást érzelmileg senkitől a szakmából.

„Rohadtul cserben hagytak” – fakadt ki Jani, akit Sebestyén Balázs azzal vigasztalt, hogy „akkor sem állnak ki melletted, ha a körön belül vagy”. Itt meghallgathatod Jani bejelentését:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rubint Réka aprócska bikiniben jacuzzizott: képeire csak úgy ömlenek a lájkok