Oldal kiválasztása

Kocsor Zsoltot, azaz Kozsót lehet szeretni és nem szeretni, az azonban tagadhatatlan, hogy többszörös arany- és platinalemezes magyar énekes, zenész, zeneszerző, szövegíró és producer.

A ’90-es és 2000-es évek magyar könnyűzenéjének meghatározó alakja, formálója volt.

Nevéhez fűződik az 1993-ban alapított Alvajárók, majd az együttesből való kiválása után az 1994-ben alapított Ámokfutók formáció, illetve producere és kitalálója volt az All 4 Love (2001), a Bestiák (1997), a Shygys (1997), a Picasso Branch (1999), a West Company (2004), a Taboo (2000) és az Akt (2000) együtteseknek is.

Szakemberek és pályatársak szerint Kozso az imidzs kialakításának nagymestere, amit jól mutat, hány együttes került ki a kezei közül.

A nevéhez fűződő legnagyobb slágerek az Alvajárók formációval a „Crazy Dance”, „Don Juan”, „Extázis”, az Ámokfutók formációval pedig a „Szomorú Szamuráj”, „Bad Man”, „Varázsolj el!”, „Mr. Casanova”, „Hé, várj!”, „A Hold dala”, „Meghalok 1 csókodért”, „Bújj mellém!” és számtalan más sikerdal.

Dolgozott együtt többek közt Zámbó Jimmyvel, Delhusa Gjonnal, a Hip Hop Boyzzal, Erős Attilával, Lotfi Begivel, Náksival, DR BRS-el, Szulák Andreával.

Kozso ismertetőjele a kinyírt szemöldök és haj, egyedi öltözködése, egy nyaklánc, ami egy félholdat ábrázol, állandó napszemüvegviselés – olvashatjuk a Wikipedián.

Ezek a stílusjegyek legújabb videóklipjében is tetten érhetők, melynek címe Chinese Love.

Mutatjuk is a felvételt, neked hogy tetszik?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak az akksit akarta ellenőrizni a srác: mikor kinyitotta a motorháztetőt, sokkos állapotba került