Oldal kiválasztása

Természetesen Tóth Gabi családtagjait is megviseli mindaz, amin most az énekesnő keresztülmegy válása miatt.

Különösen azért, mert Gabi sok embertől lesújtó kritikákat, akár durva üzeneteket is kap.

Legutóbb egyébként pont Krausz Gábor üzent neki, nem is akármit és nem is akárhonnan, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig az derül ki, mit árult el legutóbb Tóth Gabi a válásáról, igen meglepő dolgot posztolt!

Az énekesnő nővére, Vera a Heti Jégbüfé című műsorban így nyilatkozott húgáról, annak válásáról, családról, értékekről alkotott nézeteiről:

„Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette… de ő tényleg így gondolta! Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni.

Azért a Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni.

És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy ő, amit éppen amit kijelent, ő tényleg abban van.”

“Gabitól nem érezték hitelesnek az emberek, hogy esetleg valamilyen pártnak valamilyen hitvallását képviselje. Tőle nem fogadják ezt el. És én azért mondom azt, hogy aki olyan, mint a Bródy vagy a Koncz, ott rendben van ez, mert ott az a brandnek az egyik része.

De ahol nem feltétlenül muszáj, és nem a branded része, hanem az a branded része, hogy te a közönségnek énekelsz, és legyen az fekete, fehér, zsidó, keresztény, bármi, azt ne oszd meg, az a zenédet szereti, a zene a béke kulcsa, amiben megnyugszunk.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kikészült a magyar szépségkirálynő: nagyon nehezen viseli azt, ami Rubint Rékával történt

Én nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek” – hangsúlyozta a műsorban Tóth Vera.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!