Oldal kiválasztása

Még mindig nagyon érdekli az embereket, mi zajlik most pontosan Tóth Gabi és Krausz Gábor körül. Legutóbb a Fricskás fiúk töltöttek fel egy árulkodó videót, ami akár üzenet is lehet Gábornak. Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, milyen elképesztő részletet mutatott Tóth Gabi az otthonából! Ilyet nem sok helyen látni, az biztos!

Közben az énekesnő nővére, Tóth Vera és Pauli Zoltán újdonsült házaspárként látogattak el Palik László műsorába.

Kiderült, hogy még nekik is szokniuk kell, hogy ők ketten immáron férj és feleség. Így nyilatkoztak erről:

“Még mindig úgy mutat be, mint a párom, és akkor rá kell szólni” – kezdte Vera férje, majd az énekesnő vette át a szót:

„Mert olyan nehéz azt mondani, hogy a férjem” – árulta el Vera, aki arról is vallott, hogy számára a házasságnak nagy ereje van, még ha nincsenek is sülve-főve együtt.

Természetesen szóba került Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása is, és a pár meglepő dolgot árult el:

Gáborral nem napi kapcsolatban, de kapcsolatban vagyunk, meg szeretünk együtt lenni. Ott a közös gyerek, Hannaróza, aki sokat van nálunk” – hangsúlyozta Pauli Zoltán.

A házaspár pedig egybehangzóan kijelentette: főznek még együtt Krausz Gáborral. „A sógorok arra vannak, hogy a villámot elhárítsák, meg a rossz felhőket elfújják.

Mi nem szítani akarjuk köztük a tüzet, hanem békíteni akarjuk őket. Nem úgy, hogy jöjjenek újra össze, hanem, hogy a lehető legjobb barátságban teljen el, ahogy az a gyerek felnő” – közölte a pár.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi új képe sokaknak nem tetszett: "Ez már nem te vagy"